Complexen

Vossenzoom
Pijnacker
van 81 m²

Luxe 3-kamer appartement met balkon in de nieuwe wijk Keizersveste Pijnacker

 

Meer informatie
Thurlede
Pijnacker
van 75 m²

Bent u op zoek naar een betaalbaar 3-kamer appartement in een relatief nieuw gebouw in directe omgeving van alle voorzieningen?

Meer informatie
Wollebrand
Pijnacker
van 205 m²

Aan rustige straat in gewilde, kindvriendelijke nieuwbouwwijk Tolhek ligt dit verrassend ruime 3-kamer appartement!

Meer informatie
Keijzersveste
Pijnacker
van 82 m²

In het hart van Keijzershof staat De Boventuinen. Dit unieke project bevat 35 luxe huurappartementen bovenop het nieuwe winkelcentrum.

Meer informatie
Boszoom
Pijnacker
van € 900 -
van 118 m²

Huren in Boszoom
Het nieuwbouwproject bestaat uit 57 vrije sector 4 kamer  huur eengezinswoningen, inclusief berging en ligt in deelplan Boszoom in Pijnacker-Zuid.

Boszoom maakt deel uit van de uitbreiding van de wijk Keijzershof. De 57 grondgebonden huurwoningen zullen in rijen van drie tot zeven woningen gebouwd worden. Elke woning heeft een berging in de royale achtertuin.
De oppervlakte van de woningen varieert van circa 118 – 123 m².

Ligging
Boszoom ligt bij de ingang van de wijk Keijzershof naast de Hofpleintunnel. De bereikbaarheid is zeer goed. Dit komt mede doordat de halte “Pijnacker-Zuid” van de Randstadrail op 50 meter afstand ligt. Hierdoor is het centrum van Den Haag en Rotterdam binnen 15 minuten bereikbaar. Binnen 10 minuten bent u met de auto op de A12 en A13.
Er zijn diverse voorzieningen zoals een winkelcentrum, dienstencentrum (huisarts, fysiotherapeut en kinderdagverblijf), sportcentrum en basisscholen op loopafstand.
Recreëren kunt u onder andere op de Ackerdijkse plassen in het Bieslandse Bos.

Boszoom is een groen, ruim opgezet en duurzaam woongebied. Een gebied met een exclusief groen karakter, mede door de royale openbare ruimte. Daarnaast zullen verschillende woningsegmenten elkaar afwisselen zodat er een divers en luxe huizenaanbod ontstaat, waarin duurzaamheid, veiligheid en kindvriendelijkheid belangrijke elementen zijn.

 

Meer informatie