Complexen

Prinses Beatrixlaan/Sir W. Churchilllaan/Marshallplein
Rijswijk
van 53 m²

Knusse appartementen op een gunstige locatie in Rijswijk, nabij groot winkelcentrum "In de Boogaard" en uitvalswegen.

Meer informatie
Ocarinalaan
Rijswijk
van 90 m²

Het wooncomplex aan de Ocarinalaan is centraal gelegen en op loopafstand van het gezellige winkelcentrum “In de Bogaard”. Alle appartementen hebben zowel aan de voor- als achterzijde vrij uitzicht.
Voor alle dagelijkse boodschappen maar ook voor een dagje luxe shoppen kunt u in het winkelcentrum "In de Bogaard" terecht. Bovendien kunt u er ook terecht om gezellig te ontspannen in een van de talrijke restaurants, brasserieën of een gezellige kroegjes.

Nabij uitvalswegen (A4, A12 en A13) en openbaar vervoer verbindingen zoals trein station Rijswijk, tram lijn 17 en bus lijn 23. Scholen, Sport- en gezondheidscentra in de directe omgeving.

Meer informatie
Lange Dreef/Strijplaan
Rijswijk
van 208 m²

Deze appartementen liggen in de wijk De Strijp, een wijk gelegen tussen Rijswijk en Wateringen. De wijk ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen en het winkelcentrum In de Bogaard. De Strijp is een kleine wijk welke fantasievol is opgezet.

Meer informatie
Thomas Jeffersonlaan
Rijswijk
van 50 m²

De Thomas Jeffersonlaan is centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen richting Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Delft en Rotterdam. Het centrum van Den Haag en het strand van Kijkduin zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Meer informatie